The general member portfolio consists of software developers, company owners and investors. Our mission is to ensure that all shared content is clean and functional. For this reason, unfortunately, not every member is accepted. Please do not attempt to register for 1 software or 1 theme, membership is paid. You can join our telegram group below or send an e-mail to [email protected] to purchase the invite code for 10$.
ooo ne kadar da değerli bir yorum teşekkürler aydınlattınız.
Önemli olan yeni upload siteleri bulmaktdır. Ve türklerin uploadları bazen çöp oluyor. Yabancılara ait bu tür bi site bulsak şahane olur onun peşindeyim.
BU KESİNLİKLE HACK DEĞİLDİR!!!! Arkadaşlar merhaba bu yöntem veya hack değil açık sadece tehlikeli bir açık kendim keşfettim yapan varmıdır bilemeyeceğim. Ne yapıyoruz elimizdeki iki siteden insanların bazen önemli bazende boş uploadlarını çekiyoruz.
Bu yöntemi bir süre kullandım Elde Ettiğim Bazı Önemli Şeyler
Code:
2 Adet Metin2 Veritabanı Yedeği (User sayısı küçümsenemez.)
Bitmemiş yazılım projeleri
İnsanların Ödevleri PPTX
Kendi Şifrelerini TXT dosyasına kaydedip uploadlayan SÜLÜKler
Eşini Aldatanların Önemli Videoları :p
Birkaç İfşa
Önemli Holding Anlaşmaları
İnsanların kişisel bilgilerinin bulunduğu Sözleşmeler
Sınırsız Film İndirme Linkleri
Çoğu insanın çoğu salaklığı
Kayıtlar Vs..
Çok şey düşürdüm anlayacağınız...
BU KESİNLİKLE HACK DEĞİLDİR!!!! Arkadaşlar merhaba bu yöntem veya hack değil açık sadece tehlikeli bir açık kendim keşfettim yapan varmıdır bilemeyeceğim. Ne yapıyoruz elimizdeki iki siteden insanların bazen önemli bazende boş uploadlarını çekiyoruz.
Bu yöntemi bir süre kullandım Elde Ettiğim Bazı Önemli Şeyler
Code:
2 Adet Metin2 Veritabanı Yedeği (User sayısı küçümsenemez.)
Bitmemiş yazılım projeleri
İnsanların Ödevleri PPTX
Kendi Şifrelerini TXT dosyasına kaydedip uploadlayan SÜLÜKler
Eşini Aldatanların Önemli Videoları :p
Birkaç İfşa
Önemli Holding Anlaşmaları
İnsanların kişisel bilgilerinin bulunduğu Sözleşmeler
Sınırsız Film İndirme Linkleri
Çoğu insanın çoğu salaklığı
Kayıtlar Vs..
Çok şey düşürdüm anlayacağınız...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.